Mezi kolečka tvarůžků vložíme jeden plátek salámu, zpevníme párátkem, obalíme v trojobalu nebo v těstíčku a usmažíme dozlatova.
Květy černého bezu vypereme, nastříháme a obalujeme v těstíčku z vajec, mouky, strouhanky, případně trochu naředěného mlékem. Smažíme na tuku jako lívance.
Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Nivu nastrouháme a smícháme s máslem. Přilijeme smetanu a třeme tak dlouho, dokud se sýr spojí s máslem. Pak přidáme cibuli, citronovou
Maso necháme rozmrznout. Nivu zatím nastrouháme nahrubo a připravíme si trojobal. Do rozmrzlého masa vmícháme Nivu a podle chuti pepř.
Krupky spaříme, uvaříme doměkka s kouskem másla, solí a kmínem. Zvlášť na cibulce podusíme houby, které jsme předem namočily (nejlépe v mléce asi tak na hodinu).