Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Krupky spaříme, uvaříme doměkka s kouskem másla, solí a kmínem. Zvlášť na cibulce podusíme houby, které jsme předem namočily (nejlépe v mléce asi tak na hodinu).

Uvařené kroupy smícháme s houbami, přidáme utřený česnek, omastíme a dáme zapéci do vymaštěného pekáče.

Vyzkoušejte: Přidejte ke krupkám vařenou rýži (zvlášť vařenou) v poměru tak 1:1. Při dušení hub přidejte na drobné kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Omastkem - dobrým sádlem nešetřete.

- 1/4 kg krupek  (nejlepší je lámanka)
- 1 cibule, sůl, kmín, oříšek másla
- sádlo, 50 g sušených hub, česnek

 

Autor: Lenka Poláčková

 

Degustace