Celer a cibuli oloupeme. Celer nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno.V hrnci rozpálíme olej. Vsypeme cibuli a celer a oboje restujeme asi 2 minuty.
Hovězí maso uvaříme doměkka, do vývaru zavaříme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Doplníme masíčko nakrájené na kostičky. Polévku dochutíme a
Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné proužky, brambory nakrájíme na kostičky a obojí dáme vařit do osolené vody s kořením. Zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali ve studené
Zvlášť uvaříme jednotlivé druhy masa. Necháme vychladnout, abychom mohli odstranit přebytečný vyvařený tuk. Také uvaříme zvlášť červenou řepu, ale můžeme
Brambory oškrábeme, nakrájíme na pokud možno stejně velké kousky a dáme vařit spolu s oloupanou a pokrájenou cibulí. Mezitím si nastrouháme nivu.
Strana 1 z 3