Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Hovězí maso uvaříme doměkka, do vývaru zavaříme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Doplníme  masíčko  nakrájené  na  kostičky.   Polévku  dochutíme  a

přisypeme dobře omyté a nasekané bylinky. Necháme přejít var a podáváme ozdobenou květy sedmikrásek. Čím více zelených bylinek, tím větší sílu z polévky získáme.

Vyzkoušejte: Vylepšete hovězí vývar skleničkou koňaku (své drahé polovičce nemusíte tenhle trik prozrazovat, protože by použití lahodného moku k tomuto účelu mohla hodnotit jako nepatřičné plýtvání), kterou do polévky nalijte těsně před podáváním. Okolí nabude dojmu, že byl v polévce vyvařen celý vůl.

Suroviny:

- hovězí maso na vývar
- mrkev, petržel, cibule, sůl, pepř 
- bylinky, které posbíráte -- lístky pampelišek, sedmikrásky, vopenec, šťovík, žebříček a jiné, které znáte, všechno vi hojném množství.


Autor: Lenka Poláčková

Degustace