Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem, omáčkou a kořením a necháme do druhého dne v ledničce. Pak opečeme na pánvičce, podlijeme troškou vody

a dusíme do změknutí masa. Na tortilu dáme hromádku masa, trochu zeleniny, smetany a libovolným způsobem zabalíme.
Tortily můžeme plnit i jiným masem jinak upraveným, jinou zeleninou a jiným dresinkem, fantazii se meze nekladou.

Suroviny:

- 500 g kuřecích prsíček
- 3 lžíce oleje
- 5 lžic rybí nebo sojové omáčky
- sůl, pepř, koření gyros (nebo libovolné oblíbené koření)
- půlka hlávky čínského zelí, několik rajčat, cibule
- kysaná smetana ochucená solí, pepřem a bylinkami (případně tatarská omáčka)

 

Autor: manželé Ježkovi
 

Degustace