Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Brambory přelijeme horkou vodou, osolíme, uvaříme doměkka. Scedíme, rozmačkáme, přelijeme horkým mlékem, promícháme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, na tuku osmažíme, přidáme překrájené 2/3 kyselého zelí a ohřejeme. Teplé přimícháme do kaše. Zbylou třetinu zelí necháme zcela syrovou.

Vyzkoušejte: Když bojujete s| časem, dejte do rozmačkaných brambor všechno syrové zelí rovnou, bez smažení na cibulce. Jenom je dobré ho trochu přihřát, aby brambory příliš nezchladly. Kaše je drsnější, ale stejně chutná.

- 500 g oloupaných brambor
- 500 g kyselého zelí
- 1 lžíce tuku
- 1 menší cibule
- 3 lžíce mléka, sůl

 

Autor: Lenka Poláčková

Degustace