Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Oloupané osolené brambory uvaříme, slijeme, přidáme hrnek horkého mléka a lžíci rostlinného tuku.

Pak rozšťoucháme (musí zbývat kousky), přidáme růžičky brokolice uvařené ve slané vodě, opražené burské nebo jiné oříšky a na kostičky nakrájený sýr. Směs promícháme a naplníme s  ní vymazanou a vysypanou formu. Zapečeme. Tak tohle bylo poměrně syté a dobré  jídlo. Výborně chutná s nějakým sezónním salátem. V malém množství je možné podávat ho také jako přílohu, například k pečenému masu.

- brambory mléko
- rostlinný tuk
- brokolice
- oříšky, sůl
- tvrdý sýr (eidam, niva, balkánský)
- tuk a strouhanka na vymazání pekáčku

 

Autor: Lenka Poláčková

Degustace