Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Párky oloupeme a každý obalíme plátkem uzeného bůčku nebo slaniny.

Nakrájíme na špalíčky veliké asi 3 - 4 cm  (možné je také nejdříve párek nakrájet a obalovat každý kousek zvlášť - záleží na šířce slaniny nebo naší chuti). Pak vždy několik špalíčků (případně jednotlivě - zase záleží na síle a délce rozmarýnových snítek) napíchneme na pevný stonek rozmarýnu. Špízy potřeme olejem, posypeme grilovacím kořením a necháme v chladničce do druhého  dne  uležet.  Potom je rozložíme na plech, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 minut. 

- 6 jemných párků (nejlépe svlékacích)
- 100 g uzeného bůčku nebo anglické slaniny
- čerstvý rozmarýn, grilovací koření, olej

 

Autor: Lenka Poláčková

Degustace