Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Cibuli osmažíme na sádle dozlatova, postupně přidáváme  kmín,  česnek,  protlak,  obě  papriky a maso.

Orestujeme, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou skoro doměkka. Starý chléb nastrouháme a namočíme do piva. Touto směsí guláš zahustíme a nakonec ho ochutíme. Podáváme posypaný směskou - sypsungem z nastrouhaného sýra a najemno krájených nebo strouhaných ostatních surovin. 

- 500  g hovězí kližky, 250 g cibule
- 2 polévkové lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky
-  3 polévkové lžíce rajského protlaku, 1 lžička kmínu
-  1 hlavička česneku, 1 lžíce pepře, 200 g tvrdého chleba
-  sůl, sádlo, 0,5 l piva, vývar


Sypsung:  
- 100 g sýru na strouhání,  2 vejce natvrdo
- 4 kyselé okurky, 1 cibule, 6 feferonek,
-100 g moravského uzeného

 

Autor: Lenka Poláčková

 

Degustace