Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Půl žejdlíku červeného vína, 4 tabulky strouhaného perníku a trochu polévky se dá povařit.

K tomu se dá na cukru utřená citronová kůra, trochu skořice, nového květu, hřebíčku, hrozinky, mandle, citronová šťáva a vše se nechá povařit. Též se mohou přidat šípková povidla. Omáčka se podává k sekané pečeni neb k jinému masu.

 

Autor: Lenka Poláčková

Degustace