Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Karamely rozpustíme v tuku, do hmoty přidáme kakao, cukr a burisony. Z těsta pak tvoříme menší kuličky, které necháme ztuhnout.

Je to dobré, karamely se pěkně vylehčí, ale hmota patří mezi ty, kterým já říkám "honící". To proto, že kuchařinka se musí rychle otáčet,  aby  hmotu  vykoulela  teplou,  protože těsto rychle chladne a tím pádem tuhne. Bonbónky jsou ale zase trvanlivé.

Suroviny:

- 1  balíček  bílých  burisonů 
- 125 g tuku Dukát
- 2 balíčky mléčných karamelek
-  1 lžíce kakaa, l lžíce cukru
 

 

Autor: Lenka Poláčková

Degustace