Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V kastrolu zahřejeme 4 lžíce oleje, přidáme cibuli, lehce osolíme a opepříme, posypeme oreganem a pomalu dusíme asi 20 minut,

až je konfitovaná. Krajíce poklademe konf. cibulí, přidáme půlku „crottin“ a 2 filátka ančoviček a pokapeme zbytkem oleje.
Pečeme v pekáčku 5 min. v předehřáté troubě (210°C), dopečeme 3-5 min. pod grilem dozlatova.

Suroviny:

Poměr pro 4 osoby
- 4 velké krajíce domácího bílého chleba
- 6 cibulí
- 8 ančoviček v oleji
- 2 kozí „crottins“
- 6 lžic olivového oleje
- 2 lžíce oregana
- sůl, pepř

 

 

Degustace