Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Připravíme marinádu: Tapenádu rozředíme olejem, přidáme citron nasekaný na malé kousky a rozmarýnu.  Králíka opečeme na pánvi (8-10 min.).

Brambory opečeme a posypeme rozmarýnou.  Na talíř dáme marinádu a pokryjeme ji  střídavě kostkami nakrájeného králíka a bramborami. Podáváme se zapíchnutými párátky. 

Suroviny:

Poměr pro 5 osob
- 4 králičí filátka
- 1/4 konfitovaného citronu
- 1 lžíce tapenády ze zelených oliv
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 snítky rozmarýny
- 300 g malých brambor
- 30 dřevěných párátek

 

Degustace