Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Fazolové lusky očistíme a nakrájíme na kousky. Sýry ( Niva, Eidam, Gouda ) nakrájíme na kostičky nebo hranolky, pouze nivu nastrouháme.

Ve velkém hrnci uvaříme v mírně osolené vodě fazolové lusky. Po 6 minutách fazolky vybereme a propláchneme studenou vodou.Do hrnce s vroucí vodou vložíme těstoviny, zamícháme a znovu přivedeme do varu. Po 8 minutách těstoviny ochutnáme a musí být měkké, ale pevné. Uvaření těstoviny scedíme a vsypeme do mísy.Nakrájené sýry zabalíme do alobalu a v troubě je lehce rozehřejeme. Rozehřejeme je jen na několik minut, aby změkly. Rajčata a olivy přepůlíme. K těstovinám přidáme uvařené fazole, olivy, rajčata, petrželku a podle chuti citronovou šťávu, olej, pepř a sůl. Salát lehce protřepeme vidličkama a necháme vychladnout. Na velkou salátovou mísu rozložíme listy čekanky, pak na ně navršíme salát, do kterého jsme opatrně zamíchali mírně rozehřáté sýry.

 

Autor: Olga Dubovická