Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě horké prolisujeme. Sýry si nastrouháme.Přidáme k nim mouku, vejce, sůl, koření. Takto připravenou směs rychle zpracujeme v těsto,

vyválíme z něj válečky silné jako prst a dlouhé asi 3 cm a postupně zavaříme do vařící osolené vody.
Jakmile vyplavou na povrch, vyjmeme je a vložíme do máslem vymaštěné misky, promastíme máslem, posypeme sýry podle chuti a velmi krátce zapečeme.
Bramborové noky podáváme s rajčatovou nebo s masovou omáčkou.

 

Autor: Olga Dubovická