Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.

Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1


Vinotéka L.C. Nicolas, s.r.o.
Žatecká 3
Praha 1

Login Form

Kokos přemeleme na masovém mlýnku. Jestliže máme kokosovou moučku hodně jemnou, mletí odpadá.

Tuk utřeme s bílkem a rumem, přidáme kokos a cukr a všechno pečlivě promícháme, až získáme hladkou, dobře zpracovatelnou hmotu. Z té potom tvarujeme malé  válečky (myší tělíčka), které potřeme bílkem a ještě posypeme trochou kokosu. Ouška a  ocásky vytvoříme z půlek a proužků mandlí (oloupaných). Kapkami čokolády uděláme oči a celý tenhle myší regiment necháme pěkně zaschnout.

Suroviny:

- 500 g ztuženého tuku 
- 150 g kokosu 
- 150 g moučkového cukru 
- 1 bílek 
- 3 lžíce rumu

 

Autor: Lenka Poláčková